Senaste nytt

Lars Kristerz Konserthusturné "17 år i Folkets Tjänst"

Nu ställer Larz-Kristerz in dansen pga konsert. I februari åker Larz-Kristerz än en gång ut på konserthusturné. Publiken kommer att bjudas på historien om L-K, från första spelningen 2001, via Dansbandskampen till idag i en sprakande och fartfylld show.

Med massor av musik, varvat med bilder och filmklipp från L-Ks privata gömmor och en stor portion humor får publiken hänga med på en osannolik resa som ingen kunde förutse.

Nio orter får besök (klicka på länkarna för biljettinformation)
7 feb Bollnäs Kulturhuset
8 feb Hudiksvall Kulturhuset Glad Hudik
9 feb Örnsköldsvik Folkan
15 feb Uddevalla Östraboteatern
16 feb Säffle Medborgarhuset
17 feb Motala Teatersalongen FH
23 feb Nyköping Teatern


Good Harvest på Kulturhuset Tio14!

Good Harvest består av Hanna Enlöf och Ylva Eriksson. Genombrottet kom med en hyllningscover till Joni Mitchell, ”Woodstock”, vars livevideo i skrivande stund har nått nästan tre miljoner visningar på Facebook.

En av duons stora fans är Per Gessle, som nästan direkt signade Good Harvest som första akt ut till sitt egna skivbolag. Under sommaren har Good Harvest gjort succé när man öppnat för Per Gessle på hans sommarturné och nu är det dags för deras egen höstturné, till Falun,

Kulturhuset Tio14 kommer dom den 17 november, biljetter köper du via denna länk


En hyllning till Sven-Ingvars!!

Missa inte en hyllning till Sven-Ingvars i ton och bild med originalgitarristen Ingvar Karlsson & Popnix, som gör en miniturné i Dalarna

Biljetter bokas via www.visitdalarna.se eller på
0771-626262


Falun Bowling & Krog!!!
Vår stora dröm har äntligen blivit verklighet! Falun Bowling & Krog kommer att bli ett Nöjespalats på 2500m2 på Myntgatan i centrala Falun, i två plan med Bowling, Restaurang och en Nattklubb med artister av nationell och internationell standard, för alla åldrar och smaker.

Att förverkliga detta har varit så långt ifrån en One-Man-Show man kan komma. Utan våra fantastiska samarbetspartners, Falu kommun och alla andra som stöttat och trott på oss i detta, så hade vi aldrig stått här idag.

Byggnationen börjar inom kort och vi planerar en invigning i början av september 2017. Program & biljettsläpp är planerat till januari 2017.

Se oss på facebook här!!!
 

 

 


Klicka för större bild