Senaste nytt

Fira midsommar på Orsa Camping

Programmet:
Fredag 22/6: Midsommarfirande på Udden, traditionsenlig, festlig och mysigt.
10.00 Femkamp med piraterna. Vi träffas utanför Kajutan.
15.00-21.00 Tivoli
17.15 Avgång med rankan från Konsum i Orsa Centrum, därefter högtidsprogram på Udden, Orsa Camping med bland annat spelmän, sång, dans och kyrkbåt.

Lördag 23/6: Midsommardagsfirande för hela familjen.
10.00 Bärras Sandslottstävling. Alla barn är välkomna att vara med. Självklart får alla barn som deltar ett diplom!
13.00-19.00 Tivoli
13.30-15.00 Ponnyridning
14.00 Nalleregn
15.00 Barnunderhållning på Udden med Stephanie och Cecilia, finalister i Talang 2018.
17.00 Godisregn

19.00 Underhållning med Farozon på Orsa Bowling och McGregors Sportbar.


A date with Elvis på Klockargården i Tällberg!
En mycket hyllad och elegant hyllningskonsert till den största artisten i modern historia kan ni uppleva på Klockargården 13-14 april, den 30 april och den 5 maj.

Bered er på en musikalisk resa genom att kliva på tåget där allt en gång började, i Memphis Tennessee 1954 för att sedan färdas genom Elvis Presleys gigantiska låtskatt och historia fram till hans sista dagar i rampljuset.

Medverkande i showen är inga mindre än John Lindberg även känd från JLT, Stefan Nykvist från Larz Kristerz, Chris Bergström (Eva Eastwood), Olle Tjern på trummor och Peter Fröbom på bas.

Biljettinformation hittar ni här


Sven Ingvars hyllning med Invar Karlsson och Popnix!
Tillsammans med Sven Ingvars originalmedlem, grundare och gitarrist Ingvar Karlsson gör Popnix denna helg två exklusiva spelningar på Klockargården i Tällberg 20-21 april.

Det blir en nostalgisk resa i ton och bild igenom Sven Ingvars historia.Kvällens konferenciär Bengt Alsterlind
En av Ingvar Karssons bästa vänner Bengt Alsterlind, den kända tv profilen som under 45 år gjort program som hajk, Solsta cafe, Ica reklamen och tv-serien ACK Värmland, är kvällens konferenciär och kommer ge sina egna berättelse och roliga anekdoter om Sven-Ingvars.

Dessutom är menyn inspirerad av Sven-Ingvars jublieumsmeny 1966 och det blir även en utställning nostaligiska Sven-Ingvars prylar.
Boka biljett här


Falun Bowling & Krog!!!
Vår stora dröm har äntligen blivit verklighet! Falun Bowling & Krog kommer att bli ett Nöjespalats på 2500m2 på Myntgatan i centrala Falun, i två plan med Bowling, Restaurang och en Nattklubb med artister av nationell och internationell standard, för alla åldrar och smaker.

Att förverkliga detta har varit så långt ifrån en One-Man-Show man kan komma. Utan våra fantastiska samarbetspartners, Falu kommun och alla andra som stöttat och trott på oss i detta, så hade vi aldrig stått här idag.

Byggnationen börjar inom kort och vi planerar en invigning i början av september 2017. Program & biljettsläpp är planerat till januari 2017.

Se oss på facebook här!!!
 

 

 

 

 

 


 


Stephanie och Cecilia


Klicka för större bildKlicka för större bild