Senaste nytt

A date with Elvis - Under the Blue Moon Tour
En elegant och ärlig hyllning till den största artisten i modern musikhistoria med bla John Lindberg och Stefan Nykvist. Biljettsläpp 3/9 kl 10.00. Den nu omtalade och erkänt mest ärliga hyllningen i landet till Elvis Presley tuffar nu vidare till ny destination.

Efter snart 5 år på nacken har de fem vännerna från att kläckt idéen som en kul grej till att spelat för utsålda hus nu bestämt sig för att uppdatera showen med nya alster ur Elvis Presleys ständigt aktuella katalog. Turnéer har bytt av varandra och i våras sattes det upp ett knippe succéfyllda föreställningar på Klockargården i Tällberg.

En stark respons och efterfrågan efter mer från publik runt om i landet gör att ensemblen vill fortsätta att gladeligen med finkänsla försöka krydda showen till det bästa för att ge lyssnaren en fin och sann tidsresa genom Elvis låtskatt."
Evenemanget visas på flera orter i Dalarna, biljetter köper du via Visitdalarna.se


Fira midsommar på Orsa Camping

Programmet:
Fredag 22/6: Midsommarfirande på Udden, traditionsenlig, festlig och mysigt.
10.00 Femkamp med piraterna. Vi träffas utanför Kajutan.
15.00-21.00 Tivoli
17.15 Avgång med rankan från Konsum i Orsa Centrum, därefter högtidsprogram på Udden, Orsa Camping med bland annat spelmän, sång, dans och kyrkbåt.

Lördag 23/6: Midsommardagsfirande för hela familjen.
10.00 Bärras Sandslottstävling. Alla barn är välkomna att vara med. Självklart får alla barn som deltar ett diplom!
13.00-19.00 Tivoli
13.30-15.00 Ponnyridning
14.00 Nalleregn
15.00 Barnunderhållning på Udden med Stephanie och Cecilia, finalister i Talang 2018.
17.00 Godisregn

19.00 Underhållning med Farozon på Orsa Bowling och McGregors Sportbar.


Falun Bowling & Krog!!!
Vår stora dröm har äntligen blivit verklighet! Falun Bowling & Krog kommer att bli ett Nöjespalats på 2500m2 på Myntgatan i centrala Falun, i två plan med Bowling, Restaurang och en Nattklubb med artister av nationell och internationell standard, för alla åldrar och smaker.

Att förverkliga detta har varit så långt ifrån en One-Man-Show man kan komma. Utan våra fantastiska samarbetspartners, Falu kommun och alla andra som stöttat och trott på oss i detta, så hade vi aldrig stått här idag.

Byggnationen börjar inom kort och vi planerar en invigning i början av september 2017. Program & biljettsläpp är planerat till januari 2017.

Se oss på facebook här!!!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klicka för större bild