Senaste nytt

Good Harvest på Kulturhuset Tio14!

Good Harvest består av Hanna Enlöf och Ylva Eriksson. Genombrottet kom med en hyllningscover till Joni Mitchell, ”Woodstock”, vars livevideo i skrivande stund har nått nästan tre miljoner visningar på Facebook.

En av duons stora fans är Per Gessle, som nästan direkt signade Good Harvest som första akt ut till sitt egna skivbolag. Under sommaren har Good Harvest gjort succé när man öppnat för Per Gessle på hans sommarturné och nu är det dags för deras egen höstturné, till Falun,

Kulturhuset Tio14 kommer dom den 17 november, biljetter köper du via denna länk


En hyllning till Sven-Ingvars!!

Missa inte en hyllning till Sven-Ingvars i ton och bild med originalgitarristen Ingvar Karlsson & Popnix, som gör en miniturné i Dalarna

Biljetter bokas via www.visitdalarna.se eller på
0771-626262


A date with Elvis!

Succén fortsätter i Värmland. En mycket hyllad och elegant hyllningskonsert till den största artisten i modern historia.

Medverkande i showen är John Lindberg (John Lindberg Trio) Stefan Nykvist (fd Larz Kristerz), Chris Bergström (Ewa Eastwood), Olle Tjern och Peter Fröbom.

Fem orter på fem dagar med start i Säffle onsdagen den 11 oktober, därefter Kristinehamn, Karlstad, Hagfors och avslutning i Karlskoga söndagen den 15 oktober.

Biljetter köper du på 054-190080, www.scalateatern.com
& www.ticketmaster.se


Falun Bowling & Krog!!!
Vår stora dröm har äntligen blivit verklighet! Falun Bowling & Krog kommer att bli ett Nöjespalats på 2500m2 på Myntgatan i centrala Falun, i två plan med Bowling, Restaurang och en Nattklubb med artister av nationell och internationell standard, för alla åldrar och smaker.

Att förverkliga detta har varit så långt ifrån en One-Man-Show man kan komma. Utan våra fantastiska samarbetspartners, Falu kommun och alla andra som stöttat och trott på oss i detta, så hade vi aldrig stått här idag.

Byggnationen börjar inom kort och vi planerar en invigning i början av september 2017. Program & biljettsläpp är planerat till januari 2017.

Se oss på facebook här!!!
 

 

 

 

 

 klicka för större bild

Klicka för större bild