WOW

WOW består av 3 st. medlemmar i från Månsson All Stars som är ett av de mest etablerade och välkända livebanden i Sverige. Både som cover och kompband.

WOW är det ultimata bandet för alla typer av tillställningar. Vi får gäster/publik att hoppa, dansa, sjunga och ha kul. Wow är en tight & svängig trio med påkostad ljud/ljus anläggning samt en proffsig attityd.

Är du på jakt efter en förstklassig underhållning till din företagsfest, konferens, afterski, after-beach, krog, privatfest, festival, firmafest, kickoff, personalfest, nattklubb, födelsedag, ditt event eller disco? Då är WOW det rätta alternativet.
Repertoaren innehåller helt enkelt allt det kunden önskar sig.

Vi har under flera år spelat på många olika typer av arenor. Det är företagsfester, privatfester, afterski, mässor, festivaler, centrumaktiviteter och nöjesställen i hela landet.

Medlemmarna i Wow har också stor erfarenhet som kompmusiker då man genom åren spelat med artister som Tomas Ledin, Måns Zelmerlöv, Charlotte Perrelli, Lena Philipsson, E-Type, EMD, Danny, Nanne Grönvall ,Ola, Style, Kalle Moareus, Nordman, Lill-Babs, Linda Lampenius, Mats Ronander, Andreas Johnsson, Linda Bengtzing, Molly Zandén mfl.

Wow älskar att spela live. Vi har roligt och ni har roligt. en glad trio gör allting mycket roligare
Vare sig du är privatperson eller företag så tveka inte att höra av er till oss om ni behöver få igång festen. Vi anpassar oss till era önskemål och behov och skräddarsyr oss till ert evenemang!